Бібліотека: Вимоги та рекомендації до побудови системи державного нагляду (контролю)
- Головна
- Для регулятора
- Бібліотека
- Вимоги та рекомендації до побудови системи державн...
Показані 151-200 із 647 записів.
# | Назва | Категорія | Підкатегорія | Країна/Організація | Дія |
---|---|---|---|---|---|
151 | Introduction to Risk-Based Food Inspection | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Продовольча та сільськогосподарська організація ООН | Перейти Опис |
152 | Introduction to the Health and Safety at Work Act 2015 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Нова Зеландія | Перейти Опис |
153 | JSP 426: Defence Fire Safety and Fire Risk Management Part1 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Велика Британія | Перейти Опис |
154 | Labour inspection strategies for combating undeclared work in Europe: the Netherlands | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Нідерланди | Перейти Опис |
155 | Law On Public Administration | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Литва | Перейти Опис |
156 | Managing and Improving Compliance: Recent Developments in Compliance Risk Treatments | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | ОЕСР | Перейти Опис |
157 | Market Surveillance Guide (NAWI and MID) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Європейський Союз | Перейти Опис |
158 | National Compliance 2013-15 Risk Assessment Methodology | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Австралія | Перейти Опис |
159 | New Zealand’s Food Safety Risk Management Framework | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Нова Зеландія | Перейти Опис |
160 | Note to the senior officials’ group for standardisation and conformity assessment policy – market surveillance group (sogs-msg) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Європейський Союз | Перейти Опис |
161 | Occupational health and safety in the hairdressing sector | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
162 | OECD Best Practice Principles for Regulatory Policy "Regulatory Enforcement and Inspections" | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | ОЕСР | Перейти Опис |
163 | Operational Guidance (OG) Layout | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Велика Британія | Перейти Опис |
164 | Overall project report – Final report: Development of an assessment methodology under Article 4 of Directive 2012/18/EU on the control of major-accident hazards involving dangerous substances (070307/2013/655473/ENV.C3) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
165 | Redesigning Food Safety: Using Risk Analysis to Build a Better Food Safety System | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
166 | Reducing administrative burdens: effective inspection and enforcement | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Велика Британія | Перейти Опис |
167 | Reforming Food Safety: A Model for Future | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
168 | Regulators’ Code | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Велика Британія | Перейти Опис |
169 | Relative Risk level system | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Велика Британія | Перейти Опис |
170 | Report from the Commission on application of the Council Recommendation of 22 December 1986 on fire safety in existing hotels (86/666/EEC) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Європейський Союз | Перейти Опис |
171 | Report of the Auditor General of Canada to the House of Commons: Canada Revenue Agency — Audits of Small and Medium Enterprises | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Канада | Перейти Опис |
172 | Revenue Administration: Developing a Taxpayer Compliance Program | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | МВФ | Перейти Опис |
173 | Review into aspects of the Australian Taxation Office’s use of compliance risk assessment tools | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Австрія | Перейти Опис |
174 | Risk and regulatory policy. Improving the governance of risk | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | ОЕСР | Перейти Опис |
175 | Risk Assessment for Biological Agents | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
176 | Risk Assessment for Market Surveillance | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | Європейський Союз | Перейти Опис |
177 | Risk Assessment Guide for Market Surveillance: Weigh and Measuring Instruments | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Європейський Союз | Перейти Опис |
178 | Risk Assessment in organic certification | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Європейський Союз | Перейти Опис |
179 | Risk assessment in the Food Safety Agency (FSA) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
180 | Risk Assessment in the Netherlands | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Нідерланди | Перейти Опис |
181 | Risk assessment of food borne bacterial pathogens: Quantitative methodology relevant for human exposure assessment | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Європейський Союз | Перейти Опис |
182 | Risk Assessment Tool. Safety and health at work. | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
183 | Risk Assessment, the Environment, and Public Health | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | США | Перейти Опис |
184 | Risk Based Inspection - A Case Study Evaluation of Onshore Process Plant | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Велика Британія | Перейти Опис |
185 | Risk Based Inspection Methodology Overview | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | Польща | Перейти Опис |
186 | Risk Criteria in the EU | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Європейський Союз | Перейти Опис |
187 | Risk Management Guide For Tax Administrations | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Європейський Союз | Перейти Опис |
188 | Risk Management: Programme Manual for Animal Product Processing | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Нова Зеландія | Перейти Опис |
189 | Risk, Responsibility and Regulation – Whose risk is it anyway | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Велика Британія | Перейти Опис |
190 | Risk-based approaches to food safety regulation: what role for co-regulation? | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
191 | Risk‐Based inspections. Strategies to Address Environmental Risk Associated with Oil and Gas Operations | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | США | Перейти Опис |
192 | Risk-Based Tax Audits Approaches and Country Experiences | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Світовий Банк | Перейти Опис |
193 | Riskklassificering av livsmedelsföretag och foderföretag inom primärproduktionen Руководство по классификации рисков продовольственных предприятий и расчет контрольного сбора | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Швеція | Перейти Опис |
194 | Romania: Technical assistance report —improving compliance risk management of large taxpayers | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | МВФ | Перейти Опис |
195 | Rozporządzenie Ministra Gospodarki z dnia 9 kwietnia 2002 r. w sprawie rodzajów i ilości substancji niebezpiecznych, których znajdowanie się w zakładzie decyduje o zaliczeniu go do zakładu o zwiększonym ryzyku albo zakładu o dużym ryzyku wystąpienia poważnej awarii przemysłowej. | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Польща | Перейти Опис |
196 | Safe Food for Canadians Act | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Канада | Перейти Опис |
197 | Scientific Opinion on Risk Assessment Terminology | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Європейський Союз | Перейти Опис |
198 | Slovak experience in risk assessment to increase the safety of consumers | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Словаччина | Перейти Опис |
199 | Steady course, uncharted waters. Findings from the third Ernst&Young global tax risk survey | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Ернст енд Янг | Перейти Опис |
200 | Tax administration diagnostics assessment tool | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Інструмент діагностичної оцінки податкової адміністрації | Перейти Опис |
- "Зелені" та "Білі" книги, рекомендації щодо їх написання
- Краще регулювання (Better Regulation)
- Європейська інтеграція
- Вимоги до регулювання діяльності МСБ
- Вимоги до регулювання застосування РРО
- Вимоги до регулювання у сфері ліцензування
- Вимоги та рекомендації до побудови системи державного нагляду (контролю)
- Вимоги щодо розробки нормативно-правових актів
- Бібліотека BRDO