Бібліотека: Вимоги та рекомендації до побудови системи державного нагляду (контролю)
- Головна
- Для регулятора
- Бібліотека
- Вимоги та рекомендації до побудови системи державн...
Показані 201-250 із 647 записів.
# | Назва | Категорія | Підкатегорія | Країна/Організація | Дія |
---|---|---|---|---|---|
201 | Labour inspection A guide to the profession | Оцінка ефективності діяльності контролюючих органів та інспекторів | Охорона праці та здоров'я населення | Міжнародна організація праці | Перейти Опис |
202 | Labour inspection A guide to the profession | Звітування контролюючих органів за результатами своєї діяльності | Охорона праці та здоров'я населення | Міжнародна організація праці | Перейти Опис |
203 | Labour inspection strategies for combating undeclared work in Europe: the Netherlands | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Нідерланди | Перейти Опис |
204 | Labour inspection. A guide to the profession | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Міжнародна організація праці | Перейти Опис |
205 | Law On Public Administration | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Литва | Перейти Опис |
206 | Managing and Improving Compliance: Recent Developments in Compliance Risk Treatments | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | ОЕСР | Перейти Опис |
207 | Market Surveillance Guide (NAWI and MID) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Європейський Союз | Перейти Опис |
208 | National Compliance 2013-15 Risk Assessment Methodology | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Австралія | Перейти Опис |
209 | New Zealand’s Food Safety Risk Management Framework | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Нова Зеландія | Перейти Опис |
210 | Note to the senior officials’ group for standardisation and conformity assessment policy – market surveillance group (sogs-msg) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Європейський Союз | Перейти Опис |
211 | NPDES Compliance Inspection Manual | Звітування контролюючих органів за результатами своєї діяльності | Захист навколишнього природного середовища | США | Перейти Опис |
212 | Occupational health and safety in the hairdressing sector | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
213 | OECD Best Practice Principles for Regulatory Policy "Regulatory Enforcement and Inspections" | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | ОЕСР | Перейти Опис |
214 | Operational Guidance (OG) Layout | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Велика Британія | Перейти Опис |
215 | Overall project report – Final report: Development of an assessment methodology under Article 4 of Directive 2012/18/EU on the control of major-accident hazards involving dangerous substances (070307/2013/655473/ENV.C3) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
216 | Playground handbook for inspectors. Improving the safety of the playground equipment by market surveillance uthorities cooperation and raising the awareness of consumers | Створення чек-листів (уніфікованих форм актів, що містять перелік питань для перевірки) | Захист прав споживачів | Польща | Перейти Опис |
217 | Redesigning Food Safety: Using Risk Analysis to Build a Better Food Safety System | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
218 | Reducing administrative burdens: effective inspection and enforcement | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Велика Британія | Перейти Опис |
219 | Reform of regulatory enforcement and Inspections In OECD Countries By Julie Monk | Оцінка ефективності діяльності контролюючих органів та інспекторів | Загальна методологія | ОЕСD | Перейти Опис |
220 | Reforming Food Safety: A Model for Future | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
221 | Regulation (EC) No 765/2008 of the European Parliament and of the Council of 9 July 2008 setting out the requirements for accreditation and market surveillance relating to the marketing of products and repealing Regulation (EEC) No 339/93 | Загальне законодавство про державний нагляд (контроль) | Контроль за нехарчовою продукцією | Європейський Союз | Перейти Опис |
222 | Regulation (EU) 2017/625 of the European Parliament and of the Council of 15 March 2017 on official controls and other official activities performed to ensure the application of food and feed law, rules on animal health and welfare, plant health and plant protection products, amending Regulations (EC) No 999/2001, (EC) No 396/2005, (EC) No 1069/2009, (EC) No 1107/2009, (EU) No 1151/2012, (EU) No 652/2014, (EU) 2016/429 and (EU) 2016/2031 of the European Parliament and of the Council, Council Regulations (EC) No 1/2005 and (EC) No 1099/2009 and Council Directives 98/58/EC, 1999/74/EC, 2007/43/EC, 2008/119/EC and 2008/120/EC, and repealing Regulations (EC) No 854/2004 and (EC) No 882/2004 of the European Parliament and of the Council, Council Directives 89/608/EEC, 89/662/EEC, 90/425/EEC, 91/496/EEC, 96/23/EC, 96/93/EC and 97/78/EC and Council Decision 92/438/EEC (Official Controls Regulation) | Загальне законодавство про державний нагляд (контроль) | Санітарні та фітосанітарні заходи | Європейський Союз | Перейти Опис |
223 | Regulators’ Code | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Велика Британія | Перейти Опис |
224 | Relative Risk level system | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Велика Британія | Перейти Опис |
225 | Report from the Commission on application of the Council Recommendation of 22 December 1986 on fire safety in existing hotels (86/666/EEC) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Європейський Союз | Перейти Опис |
226 | Report of the Auditor General of Canada to the House of Commons: Canada Revenue Agency — Audits of Small and Medium Enterprises | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Канада | Перейти Опис |
227 | Revenue Administration: Developing a Taxpayer Compliance Program | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | МВФ | Перейти Опис |
228 | Review into aspects of the Australian Taxation Office’s use of compliance risk assessment tools | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Австрія | Перейти Опис |
229 | Risk and regulatory policy. Improving the governance of risk | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | ОЕСР | Перейти Опис |
230 | Risk Assessment for Biological Agents | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
231 | Risk Assessment for Market Surveillance | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | Європейський Союз | Перейти Опис |
232 | Risk Assessment Guide for Market Surveillance: Weigh and Measuring Instruments | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Європейський Союз | Перейти Опис |
233 | Risk Assessment in organic certification | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Європейський Союз | Перейти Опис |
234 | Risk assessment in the Food Safety Agency (FSA) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
235 | Risk Assessment in the Netherlands | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Нідерланди | Перейти Опис |
236 | Risk assessment of food borne bacterial pathogens: Quantitative methodology relevant for human exposure assessment | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Європейський Союз | Перейти Опис |
237 | Risk Assessment Tool. Safety and health at work. | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
238 | Risk Assessment, the Environment, and Public Health | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | США | Перейти Опис |
239 | Risk Based Inspection - A Case Study Evaluation of Onshore Process Plant | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Велика Британія | Перейти Опис |
240 | Risk Based Inspection Methodology Overview | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | Польща | Перейти Опис |
241 | Risk Criteria in the EU | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Європейський Союз | Перейти Опис |
242 | Risk Management Guide For Tax Administrations | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Європейський Союз | Перейти Опис |
243 | Risk Management: Programme Manual for Animal Product Processing | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Нова Зеландія | Перейти Опис |
244 | Risk-based approaches to food safety regulation: what role for co-regulation? | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
245 | Risk-Based Tax Audits Approaches and Country Experiences | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Світовий Банк | Перейти Опис |
246 | Risk‐Based inspections. Strategies to Address Environmental Risk Associated with Oil and Gas Operations | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | США | Перейти Опис |
247 | Risk, Responsibility and Regulation – Whose risk is it anyway | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Велика Британія | Перейти Опис |
248 | Riskklassificering av livsmedelsföretag och foderföretag inom primärproduktionen Руководство по классификации рисков продовольственных предприятий и расчет контрольного сбора | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Швеція | Перейти Опис |
249 | Road Safety Inspections (RSI) Manual for Conducting RSI | Створення чек-листів (уніфікованих форм актів, що містять перелік питань для перевірки) | Транспорт | Австрія | Перейти Опис |
250 | Road Safety Inspections (RSI). Manual for Conducting RSI | Звітування контролюючих органів за результатами своєї діяльності | Транспорт | Австрія | Перейти Опис |
- "Зелені" та "Білі" книги, рекомендації щодо їх написання
- Краще регулювання (Better Regulation)
- Європейська інтеграція
- Вимоги до регулювання діяльності МСБ
- Вимоги до регулювання застосування РРО
- Вимоги до регулювання у сфері ліцензування
- Вимоги та рекомендації до побудови системи державного нагляду (контролю)
- Вимоги щодо розробки нормативно-правових актів
- Бібліотека BRDO