Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів

Показані 1-5 із 5 записів.
#НазваПосилання на розділ акту
 
1встановлює належний рівень захисту здоров’я людей; встановлює порядок повідомлення про харчові отруєння; здійснює державну реєстрацію та веде державні реєстри новітніх харчових продуктів, харчових добавок, ароматизаторів, ензимів, вод питних мінеральних відповідно до встановлених критеріївст. 6 част. 1
2затверджує: показники безпечності харчових продуктів та інших об’єктів санітарних заходів, гігієнічні вимоги до об’єктів санітарних заходів; критерії віднесення води питної до категорії "вода питна мінеральна"; перелік референс-методик; окремі показники якості харчових продуктів; методичні настанови та розміщує їх на своєму офіційному сайті наступного дня після затвердження.ст. 6 част. 2
3Центральний орган виконавчої влади, що формує та забезпечує реалізацію державної політики у сфері охорони здоров’я: встановлює належний рівень захисту здоров’я людей; встановлює порядок повідомлення про харчові отруєння; здійснює державну реєстрацію та веде державні реєстри новітніх харчових продуктів, харчових добавок, ароматизаторів, ензимів, вод питних мінеральних відповідно до встановлених критеріїв.ст. 6 частина 1
4готує пропозиції щодо встановлення належного рівня захисту здоров’я людей; встановлення поряду повідомлення про харчові отруєння; здійснення державної реєстрації та ведення державних реєстрів новітніх харчових продуктів, харчових добавок, ароматизаторів, ензимів, вод питних мінеральних відповідно до встановлених критеріївстаття 6 частина 1
51) Центральний орган виконавчої влади, що формує та забезпечує реалізацію державної політики у сфері охорони здоров’я, затверджує окремі показники якості харчових продуктів (стаття 6 ЗУ "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"); 2) Набір продуктів харчування формується центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров'я, з використанням нормативів фізіологічної потреби організму людини в продуктах харчування виходячи з їх хімічного складу та енергетичної цінності, з урахуванням рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров'я.(стаття 3 ЗУ "Про прожитковий мінімум")ст. 6 част. 2 абз. 4
Інформація
Типи
Розділи
Регуляторні кейси