Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів

Показані 1-18 із 18 записів.
#НазваСпосіб регулюванняТип
 
 
1Висновок державної санітарноепідеміологічної експертизи діючих об'єктів, у тому числі військового та оборонного призначенняОбмеження доступу на ринокВстановлює особливості
2Виписка з Єдиного державного реєстру про державну реєстрацію харчових продуктів для спеціального дієтичного споживання, функціональних харчових продуктів та дієтичних добавокДержавна верифікаціяВстановлює особливості
3Експлуатаційний дозвіл для операторів ринку харчових продуктівз виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походженняОбмеження доступу на ринокЗапроваджує, Встановлює особливості
4Рішення про віднесення харчових продуктів до категорії спеціальнихДержавна верифікаціяВстановлює особливості
5Державна реєстрація потужностіОбмеження доступу на ринокЗапроваджує, Встановлює особливості
6Віднесення харчових продуктів до категорії харчових продуктів спеціального дієтичного споживання, функціональних харчових продуктів та дієтичних добавок та їх державної реєстрації(не задано)Встановлює особливості
7Маркування харчових продуктівТехнічне регулюванняЗапроваджує, Встановлює особливості
8Міжнародний сертифікат на харчові продукти, на вимогу країни-імпортераРегулювання зовнішньоекономічної діяльностіЗапроваджує, Встановлює особливості
9Експлуатаціний дозвіл(не задано)Запроваджує
10Товаро-транспортна накладнаОбмеження доступу на ринокЗапроваджує
11Міжнародний сертифікатОбмеження доступу на ринокЗапроваджує, Встановлює особливості
12Затвердження експортних потужностейДержавна верифікаціяЗапроваджує
13Заборона забою(не задано)Запроваджує, Встановлює особливості
14Товарно-транспортна накладна(не задано)Запроваджує
15Експлуатаційний дозвіл(не задано)Запроваджує
16Державна реєстрація потужності(не задано)Запроваджує
17Міжнародний сертифікат на вимогу країни-імпортера(не задано)Запроваджує
18Затвердження експортної потужності(не задано)Запроваджує
Інформація
Типи
Розділи
Регуляторні кейси