Круглий стіл "Регулювання ринку м’яса: баланс між безпекою споживачів і розвитком бізнесу"

Круглий стіл "Регулювання ринку м’яса: баланс між безпекою споживачів і розвитком бізнесу"

Коли: 19 лютого, 10:00-12:00 (реєстрація починається о 9:30)

Де: Klitschko Expo (Київ, вул. Велика Васильківська, 55, метро "Олімпійська")

Додаткова інформація: dialog@brdo.com.ua, 063-440-47-07. Акредитація ЗМІ: o.kurbashnova@brdo.com.ua

ПРОГРАМА

09:30

Реєстрація / кава

10:00

ВІТАЛЬНІ СЛОВА

 

Олена Ковальова, Заступник міністра аграрної політики та продовольства України

Ксенія Ляпіна, Голова Державної регуляторної служби України

Представництво ЄС в Україні

Олексій Гончарук, Голова Офісу ефективного регулювання

10:15

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЗЕЛЕНОЇ КНИГИ «Регулювання ринку м’яса»

 

Андрій Заблоцький, Голова сектору «Сільське господарство», Офіс ефективного регулювання

10:30

ОБГОВОРЕННЯ (Модератор: Роман Вибрановський, журналіст)

 
  • Ідентифікація та реєстрація тварин: фундамент для цивілізованого простежуваного ринку
  • Антибіотики у м’ясі – як створити адекватне для потреб ринку і охорони здоров’я регулювання?
  • Оцінка впливу на довкілля: екологічне мислення чи перепона для відкриття бізнесу?
  • Спалахи АЧС: як зменшити економічні збитки і забезпечити стабільне зростання?

 

Ключові спікери:

Микола Мороз, Директор Директорату безпечності та якості харчової продукції, Мінагрополітики

Володимир Лапа, Голова Держпродспоживслужби України

Олена Альшанова, Заступник директора Департаменту - начальник відділу розвитку галузей тваринництва, Мінагрополітики

Ірина Паламар, Голова Асоціації тваринників України

Наталія Дремблюга, Керівник Асоціація виробничих та переробних підприємств м’ясної галузі “М’ясо України”

Оксана Юрченко, Віце-президент Асоціації "Свинарі України"

Ігор Клименок, Директор ДП “Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин”

Віталій Павлівський, Керівник Асоціації “М’ясної галузі”

Іван Грод, Перший заступник голови правління Національної асоціації виробників м’яса та м’ясопродуктів України “Укрм’ясо”

12:00

ПІДСУМКИ ОБГОВОРЕННЯ ТА ЗАВЕРШЕННЯ РОБОТИ КРУГЛОГО СТОЛУ