Круглий стіл "Регулювання ринку м’яса: баланс між безпекою споживачів і розвитком бізнесу"
Коли: 19 лютого, 10:00-12:00 (реєстрація починається о 9:30)
Де: Klitschko Expo (Київ, вул. Велика Васильківська, 55, метро "Олімпійська")
Додаткова інформація: dialog@brdo.com.ua, 063-440-47-07. Акредитація ЗМІ: o.kurbashnova@brdo.com.ua
Матеріали:
- презентація - завантажити
- анотація - завантажити
- відеозапис:
ПРОГРАМА
09:30 |
Реєстрація / кава |
10:00 |
ВІТАЛЬНІ СЛОВА |
Олена Ковальова, Заступник міністра аграрної політики та продовольства України Ксенія Ляпіна, Голова Державної регуляторної служби України Представництво ЄС в Україні Олексій Гончарук, Голова Офісу ефективного регулювання |
|
10:15 |
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЗЕЛЕНОЇ КНИГИ «Регулювання ринку м’яса» |
|
Андрій Заблоцький, Голова сектору «Сільське господарство», Офіс ефективного регулювання |
10:30 |
ОБГОВОРЕННЯ (Модератор: Ігор Солдатенко, журналіст) |
Ключові спікери: Микола Мороз, Директор Директорату безпечності та якості харчової продукції, Мінагрополітики Володимир Лапа, Голова Держпродспоживслужби України Олена Альшанова, Заступник директора Департаменту - начальник відділу розвитку галузей тваринництва, Мінагрополітики Ірина Паламар, Голова Асоціації тваринників України Наталія Дремблюга, Керівник Асоціація виробничих та переробних підприємств м’ясної галузі “М’ясо України” Оксана Юрченко, Віце-президент Асоціації "Свинарі України" Ігор Клименок, Директор ДП “Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин” Віталій Павлівський, Керівник Асоціації “М’ясної галузі” Іван Грод, Перший заступник голови правління Національної асоціації виробників м’яса та м’ясопродуктів України “Укрм’ясо” |
|
12:00 |
ПІДСУМКИ ОБГОВОРЕННЯ ТА ЗАВЕРШЕННЯ РОБОТИ КРУГЛОГО СТОЛУ |