Бібліотека: Вимоги та рекомендації до побудови системи державного нагляду (контролю)
- Головна
- Для регулятора
- Бібліотека
- Вимоги та рекомендації до побудови системи державн...
Показані 1-50 із 647 записів.
# | Назва | Категорія | Підкатегорія | Країна/Організація | Дія |
---|---|---|---|---|---|
1 | Довідник ІАС ДНК № 23. Уніфіковані форми актів з переліком питань для здійснення заходів державного нагляду (контролю) | Довідники інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю) | Україна | Перейти Опис | |
2 | Указ Президента Республики Беларусь "О совершенствовании контрольной (надзорной) деятельности в Республике Беларусь" | Загальне законодавство про державний нагляд (контроль) | Республіка Білорусь | Перейти Опис | |
3 | Закон Республики Молдова "О государственном контроле предпринимательской деятельности" | Загальне законодавство про державний нагляд (контроль) | Молдова | Перейти Опис | |
4 | Закон Республики Казахстан "О государственном контроле и надзоре в Республике Казахстан" [1] | Загальне законодавство про державний нагляд (контроль) | Казахстан | Перейти Опис | |
5 | Предпринимательский кодекс Республики Казахстан | Загальне законодавство про державний нагляд (контроль) | Казахстан | Перейти Опис | |
6 | Правила подготовки органами государственного контроля (надзора) и органами муниципального контроля ежегодных планов проведения плановых проверок юридических лиц и индивидуальных предпринимателей | Загальне законодавство про державний нагляд (контроль) | Російська Федерація | Перейти Опис | |
7 | Федеральній Закон "О защите прав юридических лиц и индивидуальных предпринимателей при осуществлении государственного контроля (надзора) и муниципального контроля" | Загальне законодавство про державний нагляд (контроль) | Російська Федерація | Перейти Опис | |
8 | Закон Грузии "О контроле за предпринимательской деятельностью" | Загальне законодавство про державний нагляд (контроль) | Грузія | Перейти Опис | |
9 | Довідник ІАС ДНК № 19. Перелік постанов КМУ про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) | Довідники інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю) | Україна | Перейти Опис | |
10 | План мероприятий ("Дорожная карта") по совершенствованию контрольно-надзорной деятельности в Российской Федерации на 2016 - 2017 годы | Загальне законодавство про державний нагляд (контроль) | Російська Федерація | Перейти Опис | |
11 | Внедрение риск-ориентированного подхода в деятельности ФНС России: основные результаты | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Російська Федерація | Перейти Опис | |
12 | Довідник ІАС ДНК № 12. Перелік передбачених законами України підстав для проведення позапланових заходів державного нагляду (контролю) | Довідники інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю) | Україна | Перейти Опис | |
13 | Довідник ІАС ДНК № 0. Єдиний набір полів річного плану заходів державного нагляду (контролю) | Довідники інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю) | Україна | Перейти Опис | |
14 | Реформа системи державного контролю. Аналіз поточної системи та рекомендації | Загальне законодавство про державний нагляд (контроль) | Аналітичні матеріали | Україна | Перейти Опис |
15 | Інвестиційний клімат в Україні: яким його бачить бізнес. Видання 2009 року | Загальне законодавство про державний нагляд (контроль) | Аналітичні матеріали | Міжнародна фінансова корпорація (IFC) | Перейти Опис |
16 | Інвестиційний клімат в Україні: яким його бачить бізнес. Видання 2011 року | Загальне законодавство про державний нагляд (контроль) | Аналітичні матеріали | Міжнародна фінансова корпорація (IFC) | Перейти Опис |
17 | Инструкция о порядке осуществления ведомственного контроля в организациях, подчиненных, входящих в состав (систему) Государственного военно-промышленного комитета | Створення чек-листів (уніфікованих форм актів, що містять перелік питань для перевірки) | Безпека та оборона | Республіка Білорусь | Перейти Опис |
18 | Критерии оценки степени риска и проверочный лист в области оборота ядов, вооружения, военной техники и отдельных видов оружия, взрывчатых и пиротехнических веществ и изделий с их применением | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпека та оборона | Казахстан | Перейти Опис |
19 | Критерии оценки степени риска и проверочный лист в области оборота ядов, вооружения, военной техники и отдельных видов оружия, взрывчатых и пиротехнических веществ и изделий с их применением | Створення чек-листів (уніфікованих форм актів, що містять перелік питань для перевірки) | Безпека та оборона | Казахстан | Перейти Опис |
20 | Проверочный лист в сфере контроля за состоянием антитеррористической защиты объектов, уязвимых в террористическом отношении, за исключением объектов Республики Казахстан, охраняемых Вооруженными Силами, другими войсками и воинскими формированиями Республики Казахстан, а также специальными государственными органами, и соблюдением их руководителями требований, предусмотренных законодательством Республики Казахстан о противодействии терроризму | Створення чек-листів (уніфікованих форм актів, що містять перелік питань для перевірки) | Безпека та оборона | Казахстан | Перейти Опис |
21 | A Multi-Factorial Risk Prioritization Framework for Food-borne Pathogens | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
22 | A Risk-Based Food Inspection Program | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
23 | Analiza zagrożeń i analiza ryzyka w łańcuchu żywnościowym w świetle praw żywnościowego UE i norm Kodeksu Żywnościowego | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Польща | Перейти Опис |
24 | Annual report on UK local authority food law enforcement: 1 April 2012 to 31 March 2013 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
25 | Annual report on UK local authority food law enforcement: 1 April 2013 to 31 March 2014 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
26 | Annual report on UK local authority food law enforcement: 1 April 2014 to 31 March 2015 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
27 | Commission Regulation (EC) № 2073/2005 of 15 №vember 2005 on microbiological criteria for foodstuffs | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Європейський Союз | Перейти Опис |
28 | Conducting Risk-based Inspections | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
29 | Directive 2001/95/EC of the European Parliament and of the Council of 3 December 2001 on general product safety | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Європейський Союз | Перейти Опис |
30 | Enhancing Food Safety | Оцінка ефективності діяльності контролюючих органів та інспекторів | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
31 | Enhancing Food Safety | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
32 | Example risk assessment for food preparation, cooking and service | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Управління з охорони праці Великобританії | Перейти Опис |
33 | Food Law Code of Practice | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
34 | Food Law Practice Guidance (England) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
35 | Food safety: Experiences of Seven Countries in Consolidating Their Food Safety Systems | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
36 | Introduction to Risk-Based Food Inspection | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Продовольча та сільськогосподарська організація ООН | Перейти Опис |
37 | National Compliance 2013-15 Risk Assessment Methodology | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Австралія | Перейти Опис |
38 | New Zealand’s Food Safety Risk Management Framework | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Нова Зеландія | Перейти Опис |
39 | Redesigning Food Safety: Using Risk Analysis to Build a Better Food Safety System | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
40 | Reforming Food Safety: A Model for Future | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
41 | Risk Assessment in organic certification | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Європейський Союз | Перейти Опис |
42 | Risk assessment in the Food Safety Agency (FSA) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
43 | Risk assessment of food borne bacterial pathogens: Quantitative methodology relevant for human exposure assessment | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Європейський Союз | Перейти Опис |
44 | Risk Management: Programme Manual for Animal Product Processing | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Нова Зеландія | Перейти Опис |
45 | Risk-based approaches to food safety regulation: what role for co-regulation? | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
46 | Riskklassificering av livsmedelsföretag och foderföretag inom primärproduktionen Руководство по классификации рисков продовольственных предприятий и расчет контрольного сбора | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Швеція | Перейти Опис |
47 | Safe Food for Canadians Act | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Канада | Перейти Опис |
48 | SC5 hygiene inspection checklist | Створення чек-листів (уніфікованих форм актів, що містять перелік питань для перевірки) | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
49 | Scientific Opinion on Risk Assessment Terminology | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Європейський Союз | Перейти Опис |
50 | Методология планирования государственного контроля предпринимательской деятельности в областях безопасности пищевых продуктов, санитарно-ветеринарной, фитосанитарной, семеноводства, управления средствами фитосанитарного назначения и средствами, повышающими плодородие почвы, на основе анализа критериев риска | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Молдова | Перейти Опис |
- "Зелені" та "Білі" книги, рекомендації щодо їх написання
- Краще регулювання (Better Regulation)
- Європейська інтеграція
- Вимоги до регулювання діяльності МСБ
- Вимоги до регулювання застосування РРО
- Вимоги до регулювання у сфері ліцензування
- Вимоги та рекомендації до побудови системи державного нагляду (контролю)
- Вимоги щодо розробки нормативно-правових актів
- Бібліотека BRDO