Бібліотека: Вимоги та рекомендації до побудови системи державного нагляду (контролю)
- Головна
- Для регулятора
- Бібліотека
- Вимоги та рекомендації до побудови системи державн...
Показані 151-200 із 647 записів.
# | Назва | Категорія | Підкатегорія | Країна/Організація | Дія |
---|---|---|---|---|---|
151 | Detailed Guidelines for Improved Tax Administration in Latin America and the Caribbean | Звітування контролюючих органів за результатами своєї діяльності | Дотримання податкового законодавства | Агентство США з міжнародного розвитку | Перейти Опис |
152 | Directive 2001/95/EC of the European Parliament and of the Council of 3 December 2001 on general product safety | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Європейський Союз | Перейти Опис |
153 | Directive 2009/16/EC of the European Parliament and of the Council of 23 April 2009 on port State control | Звітування контролюючих органів за результатами своєї діяльності | Транспорт | Європейський Союз | Перейти Опис |
154 | Directive 2012/18/EU of the European Parliament and of the Council of 4 July 2012 on the control of major-accident hazards involving dangerous substances, amending and subsequently repealing Council Directive 96/82/EC Text with EEA relevance (Seveso III Directive) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
155 | Directive 2014/47/EU of the European Parliament and of the Council of 3 April 2014 on the technical roadside inspection of the roadworthiness of commercial vehicles circulating in the Union and repealing Directive 2000/30/EC | Створення чек-листів (уніфікованих форм актів, що містять перелік питань для перевірки) | Транспорт | Європейський Союз | Перейти Опис |
156 | Enforcement Management Model | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Велика Британія | Перейти Опис |
157 | Enhancing Food Safety | Оцінка ефективності діяльності контролюючих органів та інспекторів | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
158 | Enhancing Food Safety | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
159 | Ensuring Environmental Compliance: Trends and good practices | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | ОЕСР | Перейти Опис |
160 | Environmental Risk Criteria | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | Велика Британія | Перейти Опис |
161 | EPPO Study on the Risk of Imports of Plants for Planting | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Санітарні та фітосанітарні заходи | Європейська і Середземноморська організація захисту рослин | Перейти Опис |
162 | European Blood Inspection System. Common European Standards and Criteria for the Inspection of Blood Establishments | Звітування контролюючих органів за результатами своєї діяльності | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
163 | European Medicines Agency evaluation Guide for GMP regulatory compliance | Створення чек-листів (уніфікованих форм актів, що містять перелік питань для перевірки) | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
164 | European Medicines Agency. Annual report of the Good Clinical Practice Inspectors. Working Group 2014 | Звітування контролюючих органів за результатами своєї діяльності | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
165 | European Medicines Agency. GMP Inspection Report – Community Format | Звітування контролюючих органів за результатами своєї діяльності | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
166 | Evaluation options for Fire and Rescue Service fire safety activities. Fire Research Report: 5/2010 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Велика Британія | Перейти Опис |
167 | Example risk assessment for food preparation, cooking and service | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Управління з охорони праці Великобританії | Перейти Опис |
168 | Fire and Rescue Service: Operational guidance Part 2 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Велика Британія | Перейти Опис |
169 | Fire safety risk assesment: sleeping accomodation | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Велика Британія | Перейти Опис |
170 | Food Law Code of Practice | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
171 | Food Law Practice Guidance (England) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
172 | Food safety: Experiences of Seven Countries in Consolidating Their Food Safety Systems | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
173 | Funding Environmental Compliance Assurance: Lessons Learned from International Experience | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | ОЕСР | Перейти Опис |
174 | General Market Surveillance Programme | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Швеція | Перейти Опис |
175 | Ghid de evaluare a riscului | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Румунія | Перейти Опис |
176 | Good practice and pitfalls in risk assessment | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Велика Британія | Перейти Опис |
177 | Good Practices for Regulatory Inspections: Guidelines for Reformers | Оцінка ефективності діяльності контролюючих органів та інспекторів | Загальна методологія | Світовий Банк | Перейти Опис |
178 | Good Practices for Regulatory Inspections: Guidelines for Reformers | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Світовий Банк | Перейти Опис |
179 | Guidance Document for Health Assessments | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Німеччина | Перейти Опис |
180 | Guidance for Ship Inspections under the Port Reception Facilities Directive (Directive 2000/59/EC) | Створення чек-листів (уніфікованих форм актів, що містять перелік питань для перевірки) | Транспорт | Європейський Союз | Перейти Опис |
181 | Guidance on risk assessment at work | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
182 | Guide to international labour standards | Загальне законодавство про державний нагляд (контроль) | Міжнародні вимоги | Міжнародна організація праці | Перейти Опис |
183 | Guidelines for labour inspection in forestry | Створення чек-листів (уніфікованих форм актів, що містять перелік питань для перевірки) | Охорона праці та здоров'я населення | Міжнародна організація праці | Перейти Опис |
184 | Guidelines for quantitative risk assessment | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Нідерланди | Перейти Опис |
185 | Health & Safety Iinspections A TUC Guide | Звітування контролюючих органів за результатами своєї діяльності | Охорона праці та здоров'я населення | Велика Британія | Перейти Опис |
186 | Health & Safety Inspections. A TUC Guide | Створення чек-листів (уніфікованих форм актів, що містять перелік питань для перевірки) | Охорона праці та здоров'я населення | Велика Британія | Перейти Опис |
187 | How to Reform Business Inspections Design, Implementation, Challenges | Оцінка ефективності діяльності контролюючих органів та інспекторів | Загальна методологія | Світовий Банк | Перейти Опис |
188 | How to Reform Business Inspections Design, Implementation, Challenges | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Світовий Банк | Перейти Опис |
189 | How to Reform Business Inspections Design, Implementation, Challenges | Створення чек-листів (уніфікованих форм актів, що містять перелік питань для перевірки) | Загальна методологія | Світовий Банк | Перейти Опис |
190 | Improving Large Business Tax Compliance | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Велика Британія | Перейти Опис |
191 | Inspection guidance for Fire and Rescue Services | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Велика Британія | Перейти Опис |
192 | Inspection Reform: Do models exist? | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Міжнародна фінансова корпорація (IFC) | Перейти Опис |
193 | Inspection Reforms: Why, How, And With What Results | Оцінка ефективності діяльності контролюючих органів та інспекторів | Загальна методологія | OECP | Перейти Опис |
194 | Inspection Reforms: Why, How, And With What Results | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | ОЕСР | Перейти Опис |
195 | Integrated Risk Management Planning Guidance Note 4: A risk assessment based approach to managing a fire safety inspection programe | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Велика Британія | Перейти Опис |
196 | Introducing a risk-based approach to regulate businesses: How to build a risk matrix to classify enterprises or activities | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Міжнародна фінансова корпорація (IFC) | Перейти Опис |
197 | Introduction to Risk-Based Food Inspection | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Продовольча та сільськогосподарська організація ООН | Перейти Опис |
198 | Introduction to the Health and Safety at Work Act 2015 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Нова Зеландія | Перейти Опис |
199 | JSP 426: Defence Fire Safety and Fire Risk Management Part1 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Велика Британія | Перейти Опис |
200 | Keeping European Consumers safe. Rapid Alert System for dangerous non-food products 2014 | Звітування контролюючих органів за результатами своєї діяльності | Захист прав споживачів | Європейський Союз | Перейти Опис |
- "Зелені" та "Білі" книги, рекомендації щодо їх написання
- Краще регулювання (Better Regulation)
- Європейська інтеграція
- Вимоги до регулювання діяльності МСБ
- Вимоги до регулювання застосування РРО
- Вимоги до регулювання у сфері ліцензування
- Вимоги та рекомендації до побудови системи державного нагляду (контролю)
- Вимоги щодо розробки нормативно-правових актів
- Бібліотека BRDO