Бібліотека: Вимоги та рекомендації до побудови системи державного нагляду (контролю)
- Головна
- Для регулятора
- Бібліотека
- Вимоги та рекомендації до побудови системи державн...
Показані 351-400 із 647 записів.
# | Назва | Категорія | Підкатегорія | Країна/Організація | Дія |
---|---|---|---|---|---|
351 | “Doing the right things II” Step-by-step guidance book for planning of environmental inspection | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | Європейський Союз | Перейти Опис |
352 | Методические указания по проведению анализа риска опасных производственных объектов | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Російська Федерація | Перейти Опис |
353 | A Dynamic Risk-Based Framework for Redesigning the Scheduling of Fire Safety Inspections | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Канада | Перейти Опис |
354 | A Multi-Factorial Risk Prioritization Framework for Food-borne Pathogens | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
355 | A Review of The International State Of The Art In Risk Assessment Guidelines And Proposed Terminology For Use In Co2 Geological Storage | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | Міжнародне енергетичне агентство | Перейти Опис |
356 | A Risk-Based Food Inspection Program | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
357 | A Risk-Based Methodology to Assist in the Regulation of Domestic Waste Water Treatment System | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | США | Перейти Опис |
358 | Acceptance criteria in Denmark and the EU | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | Данія | Перейти Опис |
359 | An Extended Methodology For Risk Based Inspection Planning | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | США | Перейти Опис |
360 | Analiza i ocena ryzyka zawodowego osób | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Польща | Перейти Опис |
361 | Analiza zagrożeń i analiza ryzyka w łańcuchu żywnościowym w świetle praw żywnościowego UE i norm Kodeksu Żywnościowego | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Польща | Перейти Опис |
362 | Analyse des risques et prévention des accidents majeurs (DRA-007) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Франція | Перейти Опис |
363 | Analyzing the Enhanced Relationship Between Corporate Taxpayers and Revenue Authorities: A U.K. Case Study | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Велика Британія | Перейти Опис |
364 | Annual report on UK local authority food law enforcement: 1 April 2012 to 31 March 2013 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
365 | Annual report on UK local authority food law enforcement: 1 April 2013 to 31 March 2014 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
366 | Annual report on UK local authority food law enforcement: 1 April 2014 to 31 March 2015 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
367 | Armenia SPSS Final Report | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Вірменія | Перейти Опис |
368 | Assessment of Best Practices in Fairgrounds and Amusement Parks in Relation to Safety of Consumers | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
369 | Assessment, elimination and substantial reduction of occupational risks | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
370 | Assuring Environmental compliance: A toolkit for building better environmental inspectorates in Eastern Europe, Caucasus, and Central Asia | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | ОЕСР | Перейти Опис |
371 | Best practice for risk based inspection as a part of plant integrity management | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Велика Британія | Перейти Опис |
372 | Case Study: Inspectorate Reform in Latvia 1999-2003 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Латвія | Перейти Опис |
373 | CERTIF 2010/04 - Risk assessment for market surveillance needs. Towards a methodology for assessing risks presented by industrial products placed on the EU market in the framework of Regulation 765/2008 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Промислова безпека | Європейський Союз | Перейти Опис |
374 | Circulaire du 09/08/13 relative à la démarche de prévention et de gestion des risques sanitaires des installations classées soumises à autorisation | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | Франція | Перейти Опис |
375 | Code of Practice for Revenue Audit and other Compliance Interventions | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Ірландія | Перейти Опис |
376 | Commission Decision of 16 December 2009 laying down guidelines for the management of the Community Rapid Information System ‘RAPEX’ established under Article 12 and of the notification procedure established under Article 11 of Directive 2001/95/EC | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Загальна методологія | Європейський Союз | Перейти Опис |
377 | Commission Regulation (EC) № 2073/2005 of 15 №vember 2005 on microbiological criteria for foodstuffs | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Європейський Союз | Перейти Опис |
378 | Common errors in the risk assessment process | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
379 | Compliance Risk Management Guide for Tax Administrations | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Європейський Союз | Перейти Опис |
380 | Compliance Risk Management: Audit Case Selection Systems | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | ОЕСР | Перейти Опис |
381 | Compliance Risk Management: Managing and Improving Tax Compliance | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | ОЕСР | Перейти Опис |
382 | Conducting Risk-based Inspections | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
383 | Council Directive 96/82/EC of 9 December 1996 on the control of major-accident hazards involving dangerous substances (Seveso II Directive) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
384 | Council Recommendation of 22 December 1986 on fire safety in existing hotels (86/666/EEC) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Європейський Союз | Перейти Опис |
385 | Danemark, Risk assessment. Market surveillance, construction products. | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Промислова безпека | Данія | Перейти Опис |
386 | Detailed Guidelines for Improved Tax Administration in Latin America and the Caribbean | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Дотримання податкового законодавства | Агентство США з міжнародного розвитку | Перейти Опис |
387 | Directive 2001/95/EC of the European Parliament and of the Council of 3 December 2001 on general product safety | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Європейський Союз | Перейти Опис |
388 | Directive 2012/18/EU of the European Parliament and of the Council of 4 July 2012 on the control of major-accident hazards involving dangerous substances, amending and subsequently repealing Council Directive 96/82/EC Text with EEA relevance (Seveso III Directive) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Європейський Союз | Перейти Опис |
389 | Enforcement Management Model | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Охорона праці та здоров'я населення | Велика Британія | Перейти Опис |
390 | Enhancing Food Safety | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
391 | Ensuring Environmental Compliance: Trends and good practices | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | ОЕСР | Перейти Опис |
392 | Environmental Risk Criteria | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Захист навколишнього природного середовища | Велика Британія | Перейти Опис |
393 | EPPO Study on the Risk of Imports of Plants for Planting | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Санітарні та фітосанітарні заходи | Європейська і Середземноморська організація захисту рослин | Перейти Опис |
394 | Evaluation options for Fire and Rescue Service fire safety activities. Fire Research Report: 5/2010 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Велика Британія | Перейти Опис |
395 | Example risk assessment for food preparation, cooking and service | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Управління з охорони праці Великобританії | Перейти Опис |
396 | Fire and Rescue Service: Operational guidance Part 2 | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Велика Британія | Перейти Опис |
397 | Fire safety risk assesment: sleeping accomodation | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Пожежна безпека | Велика Британія | Перейти Опис |
398 | Food Law Code of Practice | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
399 | Food Law Practice Guidance (England) | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | Велика Британія | Перейти Опис |
400 | Food safety: Experiences of Seven Countries in Consolidating Their Food Safety Systems | Оцінка ризиків, створення критеріїв ризику та розподіл суб'єктів господарювання на групи | Безпечність харчових продуктів | США | Перейти Опис |
- "Зелені" та "Білі" книги, рекомендації щодо їх написання
- Краще регулювання (Better Regulation)
- Європейська інтеграція
- Вимоги до регулювання діяльності МСБ
- Вимоги до регулювання застосування РРО
- Вимоги до регулювання у сфері ліцензування
- Вимоги та рекомендації до побудови системи державного нагляду (контролю)
- Вимоги щодо розробки нормативно-правових актів
- Бібліотека BRDO