Рівне. Круглий стіл "Ринок виробництва меду: від традицій до світового експорту"

Круглий стіл "Ринок виробництва меду: від традицій до світового експорту"

Коли: 20 квітня, 2018, 15:00 (реєстрація розпочинається о 14:30)

Де: Рівненська ОДА (Майдан Просвіти, 1, ауд. 201)

Додаткові запитання: 063-440-47-07 або електронною поштою

14:30

Реєстрація / кава

15:00

ВІТАЛЬНІ СЛОВА

 

Ігор Тимошенко, Заступник Голови Рівненської обласної державної адміністрації

Микола Мороз, Генеральний директор Директорату безпечності та якості харчової продукції, Міністерство аграрної політик і продовольства України

Джошуа Бадах, Ключовий експерт, EU4Business | FORBIZ

15:20

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЗЕЛЕНОЇ КНИГИ «РЕГУЛЮВАННЯ РИНКУ ВИРОБНИЦТВА МЕДУ»

 

Андрій Заблоцький, Голова сектору «Сільське господарство», Офіс ефективного регулювання

15:30

ОБГОВОРЕННЯ

 

  • Реєстрація пасіки: легкий вихід на ринок чи нездоланний бар’єр?
  • Простежуваність на ринку меду. 
  • Зменшення збитків у бджільництві. Принцип добросусідства.
  • Міфи та реальність: типові провали ринку

Ключові спікери:

Олександр Лозовицький, Начальник відділу міжнародної інтеграції в сфері технічного регулювання, санітарних та фітосанітарних заходів в АПК, Міністерство аграрної політики і продовольства України

Андрій Бажин, Віце-Президент ГС ВГО «Спілка пасічників України»

Павло Герб, Член Ради ГО "Дніпровський пасічник"

Віталій Самсон, Завідувач Сектору ДРС у Рівненській області

Надія Переходько, Директор департаменту АПК, Рівненська обласна державна адміністрація

Борис Кобаль, Директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби

Представники бізнесу і громадськості

17:00

ПІДСУМКИ ОБГОВОРЕННЯ ТА ЗАВЕРШЕННЯ РОБОТИ КРУГЛОГО СТОЛУ

 

Неформальне спілкування за кавою